De ene weet graag ruim vooraf waar de reis naartoe gaat. De andere wacht tot op het allerlaatste moment om te beslissen.

Uiteraard kan het ook uit budgettaire overwegingen zijn. Want last minute reizen zijn meestal een pak voordeliger. Maar het aanbod reizen online is groot. Dus helpen we je even met een overzichtje van websites waar je wel een last minute deal kan vinden.

Alvast veel reisplezier!

Websites waar je last minutes kan vinden. Last minute reizen en citytrips.

Last minute reizen kan aan de ene kant wel leuk zijn en voordelig. Maar je hoeft niet altijd tot het laatste moment te wachten om voordelig te kunnen reizen.

Overzicht dagaanbiedingen reizen

Op onze hoofdpagina tref je heel wat deals voor reizen  aan die we gevonden hebben. Deze deals zijn maar korte termijn geldig. Wij geven ze netjes weer in één overzicht. Vind je een leuke aanbieding click je gewoon op de foto en dan kom je meteen terecht bij de aanbieder waar je de reis of citytrip kan boeken. Daar kan je dan ook de volledige informatie vinden van de aangeboden reisdeal of citytrip deal. Boeken kan je dan daar.

Citytripdeals.be verkoopt zelf geen reizen. Wij gaan continu op zoek naar actuele deals. En nemen die dan op in ons overzicht. Handig en voordelig. Wij reizen ook heel graag! En ook graag voordelig 🙂

Ben je op zoek naar voordelig vliegtickets? Dan kan je hier wel nuttige tips vinden.