Zorgeloos de beste hoteldeals vinden. TRIVAGO.

Stel, je wilt er een paar dagen tussenuit. Even een andere lucht opsnuiven, weg van het alledaagse, de batterijen helemaal opladen.

Dan wil je toch vooral zonder veel geregel kunnen vertrekken naar een budgetvriendelijke bestemming, die aan al je wensen voldoet? Laat nu net die drie punten een flinke bron van ergernis zijn voor menig toekomstige reiziger. Voor sommigen is het zelfs een hindernis om überhaupt te vertrekken. Het is het immers toch niet waard om zoveel stress te ervaren bij iets wat net het omgekeerde effect zou moeten hebben?

Je kunt om deze stress te vermijden een reisbureau inschakelen, maar daar hangt dan ook soms weer een ander prijskaartje aan vast. Bovendien weet je niet of je daarmee de beste aanbieding zal krijgen. Tenzij je regelmatig op CITYTRIPDEALS.BE kijkt.  Het alternatief is zelf de citytrip samenstellen. Dit betekent echter al snel dat je je door een kluwen van websites en aanbiedingen moet worstelen. Het kan zelfs zijn dat je langer bezig bent met zoeken naar een goede deal, dan dat je citytrip zou duren.

Een goed hulpmiddel dat dit probleem voor je kan oplossen, is de website Trivago.

Hotelaanbiedingen samen op één website.

Deze site bundelt meer dan 700.000 hotelaanbiedingen van meer dan 200 websites, zoals Expedia of booking.com, netjes voor je samen. Je kunt dus op één site, in één oogopslag al deze aanbiedingen vergelijken.

Wanneer dezelfde kamer over deze websites heen dus verschillende prijzen zou kennen, kun je meteen de beste aanbieding voor die kamer eruit pikken. Op deze manier kun je dus wel zeker zijn dat je de beste deal hebt gekregen.

TRIVAGO.BE is verder zeer gebruiksvriendelijk. Eerst surf je naar de website, waar je meteen de gewenste plaats van bestemming kan invullen. Vervolgens selecteer je de data waarop je zou willen in- en uitchecken. Je ziet dan onmiddellijk een lijst kamers die aan deze criteria voldoet. Daarnaast heb je nog een brede waaier aan filters die je kan toepassen, zodat je echt een kamer op maat kan vinden. Zo kun je aangeven hoeveel sterren jouw gewenste kamer minimaal dient te hebben of in welke radius je hotel zich moet bevinden. Een keer je alle voorkeuren hebt aangegeven, kun je de lijst met beschikbare kamers bovendien sorteren op afstand, prijs of waardering.

Kortom: in slechts een paar klikken vindt je de kamer die volledig voldoet aan al jouw wensen.
Heb je die ideale kamer gevonden? Dan kan je deze beginnen boeken door erop te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de boekingssite die de deal aanbiedt, waar je rechtstreeks een reservering kunt maken.

De hotelkamer is geboekt.

Een keer je kamer geboekt, heb je dankzij trivago.be nog een zee van tijd over om je vliegticket er apart bij te boeken. Wat meteen ook weer voordeliger uitpakt dan boeken via een agentschap. Zit je echter al op het vliegtuig, maar ben je nog niet toegekomen aan een hotel zoeken? Ook hier heeft trivago.be een oplossing voorzien. Trivago heeft immers een mobiele app. Zo kun je ook onderweg naar je droombestemming nog zorgeloos die beste hoteldeals vinden.